Tuesday, 19 July 2016

JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

Alhamdulillah. 

Di beri ilham untuk membuat PROMOSI bagi beberapa Koleksi Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah.

PROMOSI HARGA SEHINGGA RM100 setiap helai.

Dengan jahitan dan potongan premium yang kami sediakan, promosi Koleksi Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah sangat lah berbaloi-baloi dan tersangat MURAH!

Semua pengguna dan peminat Koleksi Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah sudah pun mengambil peluang promosi RM100 ini.

Masih ada beberapa helai untuk dipilih dan dijadikan koleksi.

Jangan lepaskan peluang memiliki Koleksi Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah pada harga promosi RM100 ini. MURAH!

SEGERA layari website kami di seriaishah.com/shoppe/promosi-rm100

Untuk membuat pilihan mengikut saiz, klik link berikut:

Hubungi kami Tim Seri Aishah Apparel di talian 013-3976632



JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

JUBAH LYCRA CORAK EKSKLUSIF PROMOSI RM100

Monday, 18 July 2016

TERBANG KE PAHANG

2 helai Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah terbang ke Pahang.

STOK PROMOSI RM100 semakin berkurangan.

Ini betul-betul harga durian runtuh.

Dengan kualiti kain Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah dari Korea dan jahitan serta potongan premium, tak masuk akal.

Promosi menghabiskan stok dan kebanyakan nya adalah helaian terakhir. LAST PIECE.

Pembelian berbaloi-baloi.

Semak stok promosi dan saize yang tinggal di seriaishah.com/shoppe/promosi-100

Stok mengikut saiz di
Seriaishah.com/shoppe/size-m
Seriaishah.com/shoppe/size-l
Seriaishah.com/shoppe/size-xl
Seriaishah.com/shoppe/size-xxl

Jangan beli 1, beli borong untuk ibu, kakak, adik, sedara mara semua.

KEMAS-BERGAYA-ANGGUN

😊😊

Wednesday, 13 July 2016

POSING DI PEJABAT


Mereka ini penggemar tegar Jubah Lycra Bercorak Eksklusif SeriAishah.
Sering menggayakan nya di pejabat. 😊

Owh.. SERI AISHAH APPAREL ON SALE sekarang!

Seriaishah.com/shoppe/promosi-rm100

Borong untuk mak, adik, akak sekarang. 😊 😊 😊
‪#‎JubahEksklusifSeriAishah‬


Wednesday, 3 February 2016

ULANG ULANG ULANG BELI

Tak sampai hati pulak kalau jawab "Tak Boleh" kan?

Inilah penangan dan angau SiJelita yang sudah guna InnerNeck Anizon yang sangat selesa dan mencantikkan bentuk muka tu.

Adik-adik dan kakak-kakak yang berwajah chubby, tak perlu risau nampak double chin dan yang seangkatan dengannya.

Semua kerisauan tu dengan otomatiknya tersorok apabila ANIZON InnerNeck berdagu cotton ini disarungkan.

Tak caya? Beli satu dulu!

Jangan cakap kami di SeriAishahApparel tak payung!

Boleh lihat, pilih dan buat pesanan di seriaishah.com/shoppe/katalog atau hubungi Tim SeriAishahApparel di 013-3976632 untuk bantuan tempahan.

#SeriAishahApparel
#JubahLycraBercorakEksklusif
#JubahLycra
#innerneckberdagu

Tuesday, 17 November 2015

TAMBAH KOLEKSI LAGI

Puan Hartini adalah pelanggan Anizon Inner Neck Berdagu yang bahagia.

Sudah banyak koleksi warna Anizon Inner Neck yang beliau miliki.

Kalau bukan kerana keselesaan dan memudah gaya, pastinya Puan Hartini tidak mengulang beli.

Anizon Inner Neck Cotton berdagu ini adalah produk wajib cuba untuk semua wanita bekerjaya.

Rasa dan alaminya. Jangan salahkan KakSeri kata lambat kongsikan perkara ni.  Hehe.

Hubungi SeriAishah Apparel di 0199826632 atau belian online di seriaishah.com/shoppe

Laju kami membantu. 😊

#KakSeri #SeriAishah #senyum #SeriAishahApparel #JubahEksklusif #AnizonInnerNeck #StokisAnizon #anizonlovers

Sunday, 8 November 2015

Anizon InnerNeck Berdagu


Mengenali Anizon InnerNeck sejak AidilFitri yang lalu, hati KakSeri sudah terpaut dengannya.

Sebagai watak yang berkerjaya, mempunyai perniagaan sampingan, ditambah pula dengan aktiviti hujung minggu yang penuh dengan kelas-kelas ilmu pembangunan diri, sememangnya pengurusan masa amat kritikal bagi KakSeri.

Sebab itu KakSeri sangat suka dengan Anizon InnerNeck Berdagu ni. Ia melengkapkan keperluan KakSeri untuk menjimatkan masa ketika menyiapkan diri. Namun tetap menjaga penampilan yang sesuai dengan kemahuan.

Sekiranya sebelum ini untuk menggayakan shawl, KakSeri mengambil masa yang agak lama di depan cermin, melilit untuk kelihatan kemas, khususnya shawl lembut dari crepe dan silk. Kini mengayakan shawl sebegitu bukan lagi satu masalah bagi KakSeri.

Sarung saja Anizon InnerNeck berdagu ni, lilitkan shawl dan siap. Memang senang sangat-sangat. Kerja melilit hanya beberapa minit sahaja. Sungguh. Dalam hati kenapalah, lambat jumpa Anizon InnerNeck ni.

Rekaan potongan yang menarik juga membuatkan wajah kelihatan membujur. Tak risau sangat dengan double chin, boleh disorok. Haha. 😊

Yang paling penting ianya sangat kemas di pandang. Sesuailah bagi wanita yang berkerjaya namun masih mahu kelihatan bergaya.

Setuju kan dengan KakSeri, apabila setiap individu berkerjaya atau sesiapa juga, yang dilihat kemas, rasa dirinya kemas, secara tak langsung akan meningkatkan keyakinan diri dalam pergaulan. Dah pasti prestasi kerja juga akan meningkat.

Wah.. bayangkan, ketrampilan terjaga, yakin diri, gembira bina pergaulan dengan rakan sekerjaya, dan rasa gembira nak buat kerja.

Ianya bermula dengan Anizon InnerNeck. 😊😊

Kini Anizon InnerNeck berdagu sememang kawan baik KakSeri. Ke mana saja. Pakaian santai dan formal.

KakSeri suka nak kongsi dengan semua. Boleh dapatkan koleksi Anizon InnerNeck Berdagu di seriaishah.com/shoppe. Atau hubungi Tim SeriAishahApparel di 0133976632. Segera kami bantu.

Terimakasih dari KakSeri untuk @AnizonInnerNeckOfficial yang menyediakan keselesaan dan penyelesaian menjaga ketrampilan kepada wanita berkerjaya dan sentiasa berlumba dengan masa seperti KakSeri.

#KakSeri #SeriAishah #rakansekutu

Wednesday, 28 October 2015

TESTIMONI BUTIK ONLINE SERIAISHAH APPAREL #1

Alhamdulillah.
Gambar adalah maklumbalas dari seorang pelanggan kami yang pertama kali melalui pengalaman membeli menerusi BUTIK ONLINE SERIAISHAH APPAREL.
Puan pelanggan ini juga adalah pelanggan pertama yang membuat pesanan sepenuhnya melalui website www.seriaishah.com/shoppe yang baru ditambahbaik.
Syukur sangat-sangat apabila pelanggan bukan sahaja berpuashati dengan kualiti produk jubah kami, tetapi juga dengan kemudahan yang disediakan.
Kini, Jubah Eksklusif SeriAishah (Jubah Lycra Eksklusif Bercorak Eksklusif) boleh dimiliki dengan mudahnya dihujung jari anda.
Butik Online SeriAishah Apparel
EKSKLUSIF - RINGKAS - YAKIN